Създаване на тема | Към списка
Ако имате някакви въпроси към авторите на предлаганите плетива, можете да ги зададете в тази тема.
Поздравления, момичета! Чудесна идея УСПЕХ!!!
Благодарим Бяла птица
Извинявам се, че пуснах цяла тема, но не се приентирам кое как става още Искам такава шапка за малкия ми син http://yellbaby.com/images/DL2311.jpg .Възможно ли е и колко горе-долу би ми струвала?
Добре дошла, Дамаянти. Тази шапка ще бъде оплетена за теб безплатно. Лично се наемам да сътворя това чудо на плетачското изкуство за главата на твоя малък принц. Приеми това като знак на възхищение за всичко, което си направила ти за другите.................................
Сега виждам какво си писала тук и ми е много неудобно така.Ще намеря начин да ти се реванширам
Неудобно е, когато пътуваш с влак Варна-София през нощта, няма свободни места да седнеш, в коридора става течение, а тоалетната мирише...................... А това ще е подарък на сина ти.
Здравейте,поздравявам Ви със страхотния сайт! Имам въпрос,относно плетените кутии,не мога да открия къде бяха,но много ми харесаха,предполагам,че в тях може да се слагат бижута,гримове и пр. Моля да ми обясните къде да ги намеря и може ли да се поръча? Благодаря,предварително!
Тази кутия е изработена от Стейси - http://pleta-razplitam.mylivepage.com/wiki/828/416...
Моята идея е да държа в такава кутия гримовете си,но ми трябва по-голяма Но искам да попитам като дойде време,мога ли аз да дам размерите на кутията и Вие да ми кажете дали бихте могли да ми направите? Харесах най-много този модел http://pleta-razplitam.mylivepage.com/image/436/23... Благодаря!
Ок, няма да има проблем.
Момичета, аз като нова тук все нещо не съм разбрала.Та, моделчетата, които виждам мога да си ги поръчам ли?А, може ли да си поръчам да ми изработите нещо по мой модел?Много обичам плетени нища, но много бавно и трудно стават.Пък и мен ме няма много, мног в плетенето, а бабите ръцете ги болят.
Всичко може. Моделите на първа страница могат да се поръчват. Ако имаш любим модел и можеш да го покажеш, вярвам ще успеем да го изработим.
Сладурки сте вие!Мислех, че няма да ми отговорите.Отдавна не сте писали тук.В Пазарджик имате ли офис?Сестра ми живее там.Ще зарибя и нея.Моделите са страхотни!Но ми се струва, че трябва да ги премеря....Как ще ми издокарате размера така виртуално?
Повечето сме в София. Аз съм от Пазарджик и доскоро живеех там. Досега съм плела рокли на клиентки. Винаги пасва размера. Зависи ти какво си си наумила. Можеш ли да го покажеш?
Силно съм впечатлена от червената ви рокля.Как става поръчването?И другият ми въпрос е дали готовата рокля включва и подплатата или само плетената част?
Роклята е готова, но е ангажирана вече. Освен това участва в конкурс и за момента трябва да я задържа при мен. Мога да ви оплета същата или почти. Можете да си определите друг цвят.
Дали защото я видях вече червена, друг цвят не мога да си я представя.Та, ако може пак червена.Как става поръчката и вземането на размера.Висока съм 160см и тежа 45кг, май за мен ще трябва по-малък размер.
В текста може да използвате Wiki или HTML тагове