Създаване на тема | Към списка
Всеки, закупил си нещо от магазинчето, може да обсъди с другите покупката си тук. Много ще се зарадвам да видя и снимки на гордите притежатели на шапки, шалове и т.н.
Да, много съм доволна. А дъщеря ми сияе с новата "апка". Поръчката ми беше изпълнена изключително бързо и професионално, а шапката би харесал и най- капризният клиент! Ели, продължавай в същия дух. Много успехи ти желая!
Az sam nai-gordata pritejatelka na shalove, koi ot koi po-krasivi! Ely, ne spirai da TVORISH, zashtoto blagodarenie na teb moiata zima stana po-cvetna, po-vedra i po-krasiva! Chakam s netarpenie novata kolekcia:)))
Уважаема плетачке, запалихте моята черга с вашите шалове Дължите ми обещаното - кУлекцийка за щури тиййййййнове
Кулекцийка за щури тинове подготвяме за началото на декември. Да ви спестим мъките около набавянето на коледни подаръци.
Ели плете невероятни красоти. Изплете на мен разкошна блуза и на дъщеря ми страхотен розов коплект ажурна блуза и шапка. В детската ясла умряха от завист, пък и аз се връцкам с голямо удоволствие с моята плетена блуза. Чакам я да се поосвободи и съм готова да и поръчам още други неща. Страхотно е , че може всякакви модели да плете, предлага най-подходящите прежди, като качество и материя. Много съм доволна, Ели да си жива и здрава, продължавай да ни радваш. Да не забравиш, че чакам новини за роклята и цените на моделите. Успех. P.S. Ще снимам нещата и ще ги изпратя на Ели да ги качи, да ги видите и вие.
В текста може да използвате Wiki или HTML тагове